RSS-linkki
Kokousasiat:https://poytakirjat.reisjarvi.fi:443/D10_Reisjarvi/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetingitems&show=30
Kokoukset:
https://poytakirjat.reisjarvi.fi:443/D10_Reisjarvi/cgi/DREQUEST.PHP?page=rss/meetings&show=30
Kunnanhallitus
Pöytäkirja 04.06.2024/Pykälä 199
Edellinen asia | Seuraava asia | Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa |
31 | Valtuustoaloite_Kinnunen 13.11.2023 |
VALTUUSTOALOITE 13.11.2023 RUOKAHUOLTO
Kunnanhallitus 04.06.2024 § 199
111/00.02.00/2024
Valmistelija Tekninen johtaja Jari Vuori 040 3008 250
Valtuustoaloitteen mukaisesti tekninen toimi on tehnyt vertailut omana työnä valmistettujen aterioiden kustannuksista niiltä osin, jotka ostetaan esivalmistettuina. Laskenta perustuu tämän hetken raaka-ainehintoihin ja olettamaan puolentoista (1.5) keittäjän lisäpalkkaamiselle. Vertailutaulukon valmisruokahinnat perustuvat 2024 huhtikuun lopussa saatuun 2v (1.8.2024 - 31.7.2026 ) sitovaan tarjoukseen. Aterioiden hintavertailussa oma tuotanto osottautui kalleimmaksi. Tällä hetkellä vuosihintaero on 22 195€/a esivalmistettujen hyväksi. Feelian tarjous on sitova ja kustannus nousuja ei ole tulossa kahteen vuoteen, aterioiden ja lisukkeiden esille laittoon riittää 2.5 hlö.
Esittelijä vs. Kunnanjohtaja Sanna-Mari Vesanen
Päätösehdotus Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi teknisen toimen vastauksen valtuustoaloitteeseen ja esittää valtuustolle, että aloite on loppuunkäsitelty.
Päätös Hyväksyttiin.
Ptk tark.
|
Edellinen asia | Seuraava asia | Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa |